Klaar om next level te gaan? Wij helpen jou op weg!

– UI/ UX Design

– Webdesign

– Optimalisatie

– WordPress CMS

– SEO & SEA

– Conversiegericht

Ja, dit wil ik!

– Branddesign

– Huisstijlontwerp

– Storytelling

– Logodesign

– Advertenties & drukwerk

– Contentcreatie

Ja, dit wil ik!

– Een gehele grafische identiteit

– Conversiegericht onepage website

– Breng jouw doelgroep in kaart

– Huisstijlhandboek

– Doelgroep targeting

– Visitekaartjes en briefpapier

Ja, dit wil ik!

Een professionele website dient niet alleen een mooie uitstraling te
hebben maar hij moet ook praktisch en conversiegericht ontworpen en ontwikkeld te worden. Barify heeft de expertise om een nieuwe website te maken die voldoet aan de eisen van deze tijd. Wij kunnen jou helpen je doel te bereiken. Wij leveren je nieuwe website professioneel en snel.

Waarom een website?

Een goede website het voor klanten makkelijker om informatie te vinden die ze nodig hebben om een aankoopbeslissing nemen. Vooral ook informatie die nodig is om contact op te nemen. Als je een website hebt, kun je je eigen verhaal vertellen, je merk promoten en klanten trekken. Ook is je website het middelpunt van de online aanwezigheid van je bedrijf is. Alle sociale media kanalen en advertenties sturen verkeer voor meer informatie door jouw website. Een van de leuke dingen van internet is dat de grootte van uw bedrijf er niet echt toe doet.

Beheer en onderhoud

Heeft u een eigen website maar zelf niet de tijd om de site wekelijks te updaten en te beschermen tegen malware, virussen en spam? Dan kunnen wij u daar mee helpen. Bij onze pakketten bieden wij ook dit beheer en onderhoud aan. Wij zijn beschikbaar om uw website te verzien van door jou aangeleverde contentwijzigingen. Hiervoor rekenen wij een maandelijks bedrag van €40,- in rekening

Om van start te gaan met een cliché: je hebt maar één kans om een eerste indruk te maken. Maak je die indruk nu via je nieuwe website of via jouw logo in je e-mailhandtekening. Potentiële klanten beoordelen je bedrijf in enkele seconden en dit enkel gebaseerd op visuele aantrekkingskracht. Een grafisch ontwerp en een professionele huisstijl van sterke kwaliteit geeft jouw bedrijf geloofwaardigheid. En dit is onbetaalbaar. Ook al bezit je een sterk product of lever je onberispelijke diensten, indien je een slecht ontwerp hebt zullen klanten snel weg klikken.

Mooi én functioneel

Bij het maken van een goed logo of ontwerp (flyer, folder, banner etc.) is het zeker belangrijk dat het er mooi uit ziet. Het moet aantrekkelijk zijn, opvallen en herkenbaar zijn. Maar daarnaast moet het ook functioneel zijn. Wij hebben diepgaande kennis over al deze onderwerpen. Hierdoor is een logo of ontwerp niet alleen mooi, maar ook functioneel. Met functioneel bedoelen we dat uw “potentiële klanten” ook écht een folder of flyer lezen, of een banner ook écht in het geheugen blijft hangen.

Branding

Branding is het vermelden van een merknaam, bedrijfsnaam of logo met als doel de bekendheid ervan te vergroten. Deze vorm van marketing is niet zozeer bedoeld om het publiek aan te zetten tot actie maar meer om brand value op te bouwen en andere marketingactiviteiten te ondersteunen. Branding is bouwen aan je merk. Door middel van ons ontwerp verstevigen wij jouw branding en bouwen wij samen jouw merk op.