Wij zorgen voor de uitstraling én professionaliteit die jouw onderneming verdient 😁

Wij zijn barify. Een eenmanszaak gevestigd in Nootdorp. Wij houden ons dagelijks bezig met hetgeen wat wij leuk vinden en we passie voor hebben. Wij houden ons dagelijks bezig met het maken van websites, logo’s, huisstijlen etc. Alles op grafisch gebied, niks is voor ons te gek. Dit alles om jouw bedrijf op de kaart te zetten en te laten opvallen tussen de menigte!

Laten we beginnen!

“Ondernemingen helpen zodat ze zich visueel en functioneel kunnen perfect presenteren in de online én offline wereld. Dat is wat ik wil!”

Hallo! Mijn naam is Barry Boogert en ik ben de eigenaar en oprichter van barify. Ik ben 22 jaar, geboren en getogen in het mooie Nootdorp. Ik ben een afgestudeerd media vormgever van het Grafisch Lyceum Rotterdam en huidig student communication multimedia design aan de Haagse Hogeschool. Voor mijn leeftijd heb ik al aardig wat ervaring op design gebied, door diverse baantjes als grafisch ontwerper en UX Designer. Hier heb ik veel geleerd maar toch wilde ik mijn vaardigheden ook gaan toepassen door voor mezelf te gaan beginnen. Wie weet kunnen wij binnenkort samenwerken. Of misschien eerst een kopje koffie drinken? Een biertje mag natuurlijk ook 😉