Webdesign & development

Je website is hét online visitekaartje van jouw bedrijf. Wij leveren voor jouw bedrijf een 100% op maat gemaakte website op.

Een goed ontworpen website kan de geloofwaardigheid van jouw bedrijf vergroten en de conversieratio van bezoekers verhogen. Het is hierin belangrijk om regelmatig de inhoud, functionaliteit en vormgeving van een website te evalueren en te optimaliseren om ervoor te zorgen dat deze relevant blijft voor je doelgroep.

Ja, dit wil ik!

UX Design is gericht op het creëren van digitale producten en diensten die intuïtief, gebruiksvriendelijk en aantrekkelijk zijn voor de eindgebruiker. Het omvat het hele proces, van onderzoek en analyse van de gebruikersbehoeften tot het ontwerpen en testen van prototypes.

Het proces van het creëren van visueel aantrekkelijke en functionele website. Het omvat het ontwerpen van de user interface, de layout, typografie, kleuren gebruikerservaring, navigatie, de leesbaarheid en toegankelijkheid

Wij ontwikkelen onze websites met behulp van het CMS systeem wordpress. Hiermee maken wij gebruik van de nieuwste technieken en best practices om een website te creëren die veilig, snel en gebruiksvriendelijk is.

Hoog in Google staan en écht gevonden worden? Hier zorgen wij voor door de relevantie van je content, de technische optimalisatie van de website en de autoriteit van de website.

Als jouw website ontworpen en ontwikkeld is dan begint het nawerk pas. Wij leveren niet een website op zodat je het daarna zelf kan uitzoeken. Na oplevering beheren en onderhouden wij jouw website zodat die altijd snel, veilig en up to date blijft.

Neem contact op